Udtalelser

For mig har arbejde og fritid altid flydt sammen men gennem coachingen har jeg fået hjælp til at identificere de små daglige tidsrøvere og flytte fokus til det der giver værdi for mig.
Jeg har lært at sætte grænser og lægge min energi der hvor jeg kan gøre en forskel. Jeg er blevet udfordret på min vanetænkning og har fået flere a-ha oplevelser under vejs.


Min Coaching med Peter Vestergaard har været medvirkende til at jeg har fået større overskud både i arbejds- og privatliv og ikke mindst har jeg nu en klarere grænse mellem de to.
Jeg kan varmt anbefale et coaching forløb i samarbejde med firmaet Coachcenter become a prof.

John Rosenblad
Facility Service Specialist ISS
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Peter har, med sin behagelige personlighed, i hele forløbet virket meget engageret. Peter har, fra starten, været god til fastlægge rammerne for Coaching forløbet. Han har hurtigt skabt tillid, hvilket for mig har været en væsentlig faktor for et udbytterigt forløb. Tilliden har medført at jeg kunne tale åbent omkring de områder, som jeg gerne vil Coaches på.

Peter har været god til at finde og fastholde detaljen i problemstillingen på en sådan måde at det virkede naturligt og relevant for mig. Peter har været rigtig god til at hjælpe mig med at fastholde de vigtigste fokus områder, som skulle bidrage til løsningen af mine problemstillinger.

Jeg takker for et meget behageligt og lærerigt forløb.

Mvh

Kem Wilquin
Contract manager DR byen
ISS Danmark
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg har været i gennem et coachingforløb med Peter Vestergaard, og kan kun give ham mine varmeste anbefalinger.
Peter er fuld af energi, meget inspirerende, og dygtig til at komme i dybden med gode udfordrende spørgsmål.
Jeg har fået opstillet flere løsningsforslag, samt fået nogle fantastiske værktøjer og redskaber til fremtidig brug.
Jeg har haft meget glæde at mit forløb med Peter, og bruger dagligt de værktøjer som jeg har fået.

Med venlig hilsen

Lars Blumensaadt
Salgschef, ISS Facility Services A/S
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det er en super god oplevelse at blive coachet af Peter. Han har et stort overblik i sin coaching, er meget præcis i sine spørgsmål, og udfordrer mig lige der, hvor jeg har allermest lyst til at krybe udenom. Peter er suveræn til at få gjort tingene konkrete og håndterbare. Han har en energi, der smitter og et dybtfølt ønske om at yde maksimal værdi, når han coacher. Peter udviser stort overskud, når han kombinerer sin humor og skarphed. Og jeg har altid en masse med mig, når jeg bliver coachet af Peter.
Jeg kan varmt anbefale Peter som coach

Nanna Paarup
Direktionskonsulent, cand.merc.
DK Forvaltningshøjskole 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Coachning er en mærkelig ting. Jeg forventede mig noget af det, men viste ikke helt hvad.!
Gennem den gode kemi som jeg har fået med Peter Vestergaard fra Coach Center become a prof, har jeg kunnet opdele mine problemer/opgaver og fået dem vendt i et konstruktivt og lærerigt forum.
Peter har gennem coachingen fået mig til at se hvordan jeg kan blive en bedre leder i dagligdagen. Det på trods af min skeptiske holdning i starten.
Ca. 80 % af coachning er direkte spørgsmål som man selv kan reflektere over og handle på, de sidste 20 % som Peter Vestergaard hjælper med at få frem i mig er det som virkelig rykker mig personligt og derfor også som leder.
Med andre ord hjælper coaching på min disciplin til at kigge inden ad og udvikle de personlige sider, samt de forretningsområde jeg sidder i.

Jeg vil hermed give mine bedste anbefalinger til coachcenter become a prof og indehaver Peter Vestergaard for et meget professionelt og givtigt coaching forløb.

Tak for hjælpen.
 
Med venlig hilsen
Peter Nørgaard
Property Manager
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Vi holder vores introduktionsforløb og teambuildingkurser i samarbejde med Peter Vestergaard fra Coach Center Become a prof. Peter´s kurser har altid høj kvalitet og hans store personlige engagement, kombineret med en enorm erfaring, er dét der gør forskellen for os, i en branche hvor der ellers er mange dygtige udbydere."

Ulf Ibsgaard
HR Udviklingskonsulent
Pressalit
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Peter Vestergaard coacher med intenst fokus på sin klient. Det betyder, at den målsætning, man har, altid følges helt til dørs og med stort engagement. Samtidig bliver man fastholdt på sporet, så der kommer et effektivt resultat ud af hver eneste session. Jeg kan varmt anbefale et forløb med Peter og Coachcenter become a prof

Tina Baier
Korrespondent

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Forløbet med coachcenter become a prof har været med til at skabe endnu mere fokus på det væsentlige i mit job og se på forskellige sammenspil med nye mere objektive øjne.

Fokus på at blive bedre til allerede kendte arbejdsmetoder og kommunikationsformer.

Jeg synes Peter er en super energisk og positiv fyr, som er god til at lytte og efter behov give nye perspektiver på mine problemstillinger. Han er god til at se sagen fra en anden vinkel og være en øjen-åbner.

Peter er god til at fokusere på, hvad der fylder på den dag du møder op til
sessionen. Det betyder, at selvom jeg havde sat mig et mål om hvad vi skulle tale
om, så formåede han først at finde ind til det som egentligt fyldte og var vigtigt at få afklaret,  inden vi forsatte sessionen. Dette sikrede at vi altid snakkede om det som var vigtigt for mig.!

Venlige hilsner
 
Lise Christiansen Poulsen
Konsulent
markman

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Da jeg først fik at vide at vi i vores talentforløb skulle tilknyttes en coach, tænkte jeg at det nok var noget nymodens hokus pokus. Men allerede efter vores første indledende gruppemøde, hvor Peter i det små gav prøver på spørger teknikkens magiske verden, var jeg/vi overbeviste om at det her var noget man bør give en chance.

Og jeg er kun blevet meget positiv overrasket i mine sessioner. Den måde som coaching hjælper en på vej til at komme et lag dybere ind i sig selv, og faktisk guider en til selv at kommer med svarene på sine egne spørgsmål/problemer på, har forbløffet mig meget. At det så oven i købet bliver udført af en meget professionel, tillidsvækkende og behagelig person er jo bare bonus. Jeg kan med mine oplevelser kun på det varmeste anbefale Peter og coaching generelt.

Martin Winckler
Finansiel Controller